Er du vores nye basket coach og inspirator i Virum Vipers?

Kilde: Virum Basketball Klub
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Virum Basketball Klub

Brænder du for at inspirere og udvikle spillere i en klub med ambitioner, potentiale og mange ildsjæle, der brænder for sporten? Og ønsker du at være en del af dette fællesskab? Så bliv træner i Virum Vipers.

Aktuelt er det et af vores ældre ungdomshold i herrerækken, der har brug for en coach til at sikre dets videre udvikling. Der vil være ca. tre træninger om ugen (forventeligt to eller tre hverdagsaftener og/eller om lørdagen) samt kampe primært i weekenderne. Derudover kan der også være deltagelse i turneringer som f.eks. Lundaspelen. Holdet ligger pt i top fem i Danmark i sin årgang og har potentiale til at opnå endnu bedre resultater. Du skal derfor have lysten og ambitionerne til at arbejde og videreudvikle dette potentiale. Hvis du har interesse i at træne flere hold, kan det sandsynligvis også være en mulighed.

I arbejdet med vores spillere arbejder vi ud fra tre nøgleord: Glæde, udvikling og kammeratskab. Samtidig har vi en ambition om at skabe rammer og muligheder for, at den enkelte kan udfolde sit spillermæssige potentiale – og at støtte de spillere og hold der yderligere kan og vil udvikle deres færdigheder og resultater. Det har historisk givet flotte sportslige resultater bredt i aldersgrupperne, og vores ambition er at fortsætte dette.

Vi fokuserer blandt andet på tiltrækning af unge medlemmer, udvikling af gode trænere, samarbejde på tværs af holdene, inddragelse af holdledere og andre frivillige samt særlige projekter omkring bl.a. SFO basket, BørneBasketFonden, Piger i Basket m.m.

I alle disse ambitioner og aktiviteter er dygtige og inspirerende trænere en helt afgørende forudsætning for os. Vi håber derfor at høre fra dig, hvis du kan genkende dig selv i dette: 

- Drives af engagement og den personlige glæde ved at udvikle og inspirere unge mennesker inden for basket
- Udadvendt og positiv rollemodel med smittende energiniveau
- Lysten til at bidrage med idéer og udvikling på tværs – af spillerne, holdene, dine træner kolleger, vores klub – og dig selv
- Interesse i at indgå i et godt samspil med frivillige og forældre
- Erfaring med eller interesse i talentudvikling
- Meget gerne formelle basket trænerkurser – eller alternativt kurser og erfaring fra andre roller med træning og udvikling af unge.

Mangler du de formelle kurser, men kan genkende alt andet, så kontakt os eventuelt og lad os tage en snak om mulighederne.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ”tippe” andre gode coach-emner du kender! Vær opmærksom på at en ren børneattest er et naturligt krav.

Vi efterspørger en profil, der allerede er bosiddende i Danmark og kan træne drengene på dansk eller engelsk. Vi har mulighed for at give en konkurrencedygtig løn, men der gives ikke specielt vederlag for bolig. Har du lyst til at høre mere så ring til Christine Asmussen på mobil 26252300 eller christine.asmussen2016@gmail.com eller til Louise Falch på mobil 30601422 eller mail louisefalch@gmail.com

Du kan også læse mere på virum-basket.dk

Er denne spændende rolle noget for dig? Så send en ansøgning med en beskrivelse af din motivation, erfaringer og tanker om coach opgaven til bestyrelse@virum-basket.dk. Deadline er senest 15. maj 2020.


Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Virum Basketball Klub.
Flere artikler