TERAMO 2018

Kilde: Virum/Sorgenfri Håndboldklub
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Virum/Sorgenfri Håndboldklub


Teramo – Højdepunktet for ungdom og senior i VSH


Afholdes fra 5-11 i Teramo og med afrejse fra Virum d 2. juli.


Der er blevet afholdt forældremøde og vi har en forventning om at rigtig mange U-12 drenge og piger deltager i 2018 samt naturligvis hold fra både U-14, U-16, U-18 og senior


Vi håber at Teramo 2018 bliver rekord år igen med mere end 180 deltagere.


Planlægningen er i gang så tilmeld jer endelig på Holdsport – det vil I og jeres børn ikke fortryde

 

Den bedste måde at følge med i Teramo planlægningen og under stævnet er at blive ”venner” med Virum-Sorgenfri Håndbold på FB samt på VSH FB siden – for Jer der ikke er på FaceBook – smid Jer ud i det – det er sjovt at følge jeres børn her!

 

Tilmelding og betaling sker via Holdsport. Betaling er opdelt i 4 rater hvor første rate af 1500,-  var tilmeldingen (114 er tilmeldt) Pt. har vi lidt udfordringer med tilmeldingen men betalingen fungerer på holdsport – brug link under opslagstavle på holdsport https://www.holdsport.dk/sport...


Det er ikke for sent at komme med – DU skal med ?

 

Vi mangler spillere på U18d (6), U16d (7), U14d(7), U18p (6) U16p (13 – så vi kan få 2 hold). Der er 2 hold og mange spillere på U12 d og U12 p samt U14p – meget flot. Liste bliver lagt op på FB og Holdsport.


Microsponsorater 


Vi så småt gået i gang med at finde penge, så vores spillere kan få et supersejt spillersæt til Teramo 2018. 


Vi forventer jo, at vi kommer afsted næsten 200 spillere, så det bliver et flot skue når de drøner rund på og udenfor banen i deres ens flotte bluser som kan kendes på lang afstand. Sidste gang vi var afsted havde bluserne den flotteste pink farve, som lyste op i gaderne i Teramo, og alle deltagere bar deres bluser med stolthed. Det vil vi gerne gentage, i en anden farve dog. Det bliver muligt for spillerene at få navn, yndlingsnummer og så selvfølgelig jeres sponsornavn på blusen.

 

Derfor rækker vi ud til jer. Er der nogen som har lyst til at hjælpe denne her drøm på plads, med en økonomisk håndsrækning, så skriv endelig til mig. Betaling klarer vi efter jul, i første omgang vil vi blot gerne bede om tilsagn. 

 

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Virum/Sorgenfri Håndboldklub.
Flere artikler