MÅNEDENS VSH SPILLER - MAGNUS STEENSTRUP

Kilde: Virum/Sorgenfri Håndboldklub
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Virum/Sorgenfri Håndboldklub


Velkommen til den første af Virum-Sorgenfri Håndboldklubs profilrække, hvor vi præsenterer klubbens nuværende og kommende talenter. Som den første person i rækken glæder vi os over at præsentere Magnus Steenstrup Henriksen, som der spås en stor håndboldfremtid 


Navn: Magnus Steenstrup Henrichsen

Kældenavn: Steen

Fødselsdag: 3. oktober 2001

Højde: 187

Vægt: 76 kg

Uddannelse: efterskole, Oure sport og performing arts, håndboldlinjen

Drømmearbejde: professionel håndboldspiller

Alder håndboldstart: 6-7 år

Nuværende klub: GOG håndbold

Tidligere klub / klubber: VSH

Håndboldmæssige forbillede / sportslige forbillede: Magnus Landin

Deltagelse i udvalgte hold / landshold / antal kampe: udtaget til 5 talenttræninger og DHF sommelejr

Bedste træner / træner der særligt skiller sig ud: Min nuværende træner Carsten “stump” eller mine to tidligere trænere Mathias Andersen og Martin Møller. 3 trænere der på hver deres måde har betydet/ eller betyder meget for min udvikling som håndboldspiller.

Træningsmængde på ugeplan: 3 træninger i hal og 3 styrke pas

Bedste håndboldoplevelse: at deltage i DHF’s sommelejr 

Drømmeklub (hvor du vil spille / eller ser op til) Barcelona håndbold, en drøm jeg har haft siden lille

Hvor spiller du om 5 år: Jeg overvejer to ting lige i øjeblikket det er at blive og gå på gymnasie hernede i Oure og derfor om 5 år håbe på stadig at spille i GOG håndbold, ellers er det selvfølgelig at komme hjem og spille i Virum, indtil jeg om 5 år kan håbe at spille for Nordsjælland håndbold

Syn på muligheder for kombination af uddannelse og elitesport. Gode eksempler eller ideer til at hjælpe sportsfolk/-elitesportsfolk til at sikre deres sportslige udvikling samt mulighed for uddannelse: Ved ikke helt hvad jeg skal svare her, men syntes selv det ville være ret optimalt, hvis din uddannelse og håndbold lå tæt på hinanden som fx. Virum gymnasium og Virumhallen, på den måde får du mere tid og mere overskud, til at fokusere på at præstere bedre i skolen og på håndboldbanen.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Virum/Sorgenfri Håndboldklub.
Flere artikler