U-16 DRENGENES START PÅ SÆSONEN

Kilde: Virum/Sorgenfri Håndboldklub
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Virum/Sorgenfri HåndboldklubSom så mange hold i U-16 rækken, har vi ligeså, skulle se spillere tage på efterskole, op til starten af denne sæson. Ligeledes har et par spillere valgt at stoppe på holdet eller fået lov til at spille U-18 håndbold, for at fremme deres udvikling. 


Dette har været med til at give flere udfordringer for holdet her i starten. 


Den største udfordring har været at holdet ikke har en fast Keeper. Heldigvis har Philip Hove fra U 14, været så venlig at hjælpe holdet i de fleste af deres kampe samt har han været med under de fleste af holdets træningspas. Desværre har holdet også været hårdt ramt af skader på nøglepositioner, hvilket har at de har været nødt til, at stille til kamp med 7-9 mand i de fleste af kampene

 

”De første måneder har været præget af hård træning, i forbindelse med implementeringen af 3-2-1 forsvar samt en helt ny måde, for drengene, at spille angrebsspil på”. Udtaler Peter, holdet ene træner og uddyber: ”Der er blevet trænet godt og vores forsvar ser efterhånden, rigtig fint ud. Angrebsspillet har set rustent ud, men er stille og roligt ved at blive det hurtige og effektive angrebsspil vi gerne vil have.”  

 

I kampene har U-16 drengene været udfordret af de førnævnte skader, hvilket desværre har resulteret i tre nederlag samt en skrivebordssejr. Spillet på banen bliver bedre og bedre og i takt med, at der bliver lagt flere timer i styrkelokalet bliver den fysiske forskel også gradvist mindre. Kombinationen af disse faktorer, syntes at gøre kampene mere lige og samtidig give de dygtige hold, lov til at kæmpe for pointene. 


”I den kommende tid, er vi sikre på at udviklingen vil fortsætte, den opadgående kurve, der har været indtil videre og at vi vil få flere og flere point på kontoen.” afslutter Peter.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Virum/Sorgenfri Håndboldklub.
Flere artikler