BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at være projektleder for et spændende udviklings- og implementeringsprojekt?
Får du energi af at omsætte strategiske mål til konkret handling i kernedriften?
Og kunne du tænke dig at gennemføre vigtige forandringer i tæt samarbejde med ledere, medarbejdere og de unge, som bor på Københavns Kommunes socialpsykiatriske botilbud?
Så er du måske projektlederen, som kan drive arbejdet med vores kommende forløbsprogram for unge.
Om opgaven
I Socialforvaltningen i Københavns Kommune ønsker vi at øge vores systematik i at arbejde rehabiliterende på vores midlertidige botilbud for unge. Derfor er vi i gang med at udvikle et 'forløbsprogram', som skal sikre gennemsigtighed og tydelig rolle- og ansvarsfordeling mellem de mange involverede aktører og styrke inddragelsen af den unge gennem hele forløbet. Målet er at understøtte den unges vej mod et mere selvstændigt liv i egen bolig.
Et forløbsprogram er en fælles beskrivelse og illustration af hele den unges forløb, lige fra opstart, under ophold på botilbud og efter ophold på botilbud. Forløbsprogrammet sætter rammen for samarbejdet mellem de involverede aktører og den unge, det sikrer det rette metodevalg i indsatsen og løbende opfølgning med fokus på den unges drømme, ønsker og håb. Ligeledes skal arbejdet med forløbsprogrammet bidrage til at binde myndighed og udfører endnu bedre sammen. I arbejdet skal der løbende trækkes erfaringer til udsatteområdet, fx botilbud for borgere i risiko for hjemløshed.
Dine opgaver
- Udarbejde en projektbeskrivelse for det samlede projekt i samarbejde med projektgruppen for udviklingsfasen og udarbejde og vedligeholde andre relevante projektdokumenter som fx risikolog, milepælsplan mv.
- Planlægge projektets aktiviteter og sikre fremdrift sammen med ledelsen og medarbejdere på midlertidige botilbud for unge.
- Færdiggøre projektets udviklingsfase og gennemføre test- og implementeringsfasen, hvor forløbsprogrammet først afprøves i lille skala, hvorefter det skal implementeres i alle centerets ungetilbud.
- Medvirke til at skabe energi, motivation og ejerskab blandt medarbejderne for at arbejde med forløbsprogrammet.
- Have et kontinuerligt fokus på elementerne i forløbsprogrammet og deres betydning ift. de unges udvikling mod et mere selvstændigt liv.
- Bidrage til at sikre et godt samarbejde med både interne og eksterne aktører, som er involveret i den unges udvikling mod et liv i egen bolig.
- Samle op på resultater og på den baggrund tage initiativ til at foretage de nødvendige justeringer i programmet.
Vi ønsker, at du:
- har stærke projektlederkompetencer
- har erfaring med udviklings- og implementeringsprocesser, gerne fra en kommune
- har gode mundtlige og skriftlige kommunikations- og formidlingsevner
- har en udpræget metodeforståelse og veludviklet analytisk sans
- har gode samarbejdsevner, er løsningsorienteret og har organisatorisk tæft
- er initiativrig, pragmatisk og tilfører energi til forandringsprocesser
- har indsigt i socialområdet eller erfaring i at arbejde med forløbsprogrammer eller lignende metoder
- har en relevant akademisk uddannelse
Om os
Du bliver ansat i Københavns Kommunes socialforvaltning. Socialforvaltningen er delt op i tre borgercentre, som udgør tre overordnede driftsområder. Du får til huse i Borgercenter Voksne, som har i alt ca. 2.300 ansatte. Kerneopgaven for Borgercenter Voksne er at støtte udsatte københavnere i at komme sig, fx borgere med psykisk sygdom, som lever i hjemløshed, har et rusmiddelbrug eller anden udsathed. Det sker med udgangspunkt i borgerens drømme, håb og ressourcer.
Konkret kommer du til at arbejde fra Islands Brygge, hvor du bliver en del af 'Social- og Sundhedsfaglig Stab'. Staben består af 28 fagligt stærke medarbejdere, hvoraf nogle arbejder med projekter, mens andre arbejder med faglig understøttelse af driften og/eller med understøttelse af strategi og policy i borgercenteret. Du refererer til stabschefen.
Vi er en velfungerende stab, som har et godt kollegaskab og et højt fagligt niveau. Vi har mange jern i ilden og det skal du også kunne trives med at have. Til gengæld har vi også stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.
I staben kommer du til at indgå i et lille team af medarbejdere, som arbejder med faglig understøttelse og udvikling af socialpsykiatrien. Her vil du kunne sparre fagligt og også stifte bekendtskab med andre af stabens opgaver. Din primære opgave bliver dog rettet mod Socialforvaltningens Center for Unge og Midlertidige Botilbud (CUMB), som driver de midlertidige botilbud, der skal anvende forløbsprogrammet.
Praktisk om stillingen
Stillingen er en fuldstilling med tiltrædelse den 1. oktober 2023. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er tidsbegrænset med udløb den 30. juni 2026. Vi er dog en meget stor organisation med mange muligheder for videre ansættelse.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne stabschef Frederikke Beer på 4056 2099 (send sms) eller specialkonsulent Anne Nygaard på 2494 5913 (kan kontaktes i uge 32). Du kan også læse mere om Borgercenter Voksne her.
Søg via linket senest fredag den 11. august 2023
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 16. august og torsdag den 17. august (første samtale) og onsdag den 23. august (anden samtale).
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 11-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193284&DepartmentId=20248&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880815