BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
På afdeling for mave-, tarm- og leversygdomme afsnit 2 tænker vi sygeplejen som styrende for patientens vellykkede vej igennem et sygdomsforløb.
Dette sikres gennem styrkelse af medarbejderens kompetencer og følelse af faglige udvikling.
Vores mål er at blive det BEDSTE mave-, tarm og lever medicinske afsnit og derfor skal vi også have de dygtigste personaler - når du bliver en del af vores team, kommer du LIGELEDES til at spille en vigtig rolle for vores patientforløb.
Vi bestræber os på at klæde dig GODT på til din nye rolle, og det betyder at du bliver coachet af vores 3 klinske sygeplejespecialster (Anne Sofie, Kristina og Rikke) som er HELT tæt på din dagligdag - alle er uddannede med en kandidat- eller mastergrad og er virkelige dygtige formidlere med bred erfaring indenfor sygeplejen.
Udfyld vores video spørgsmål og kom til samtale!
Kontakt: Oversygeplejerske Halima Said
Direkte: 3868-1299
- Nyuddannede der ønsker at holde længere ferie - velfortjent - kan også opstarte med vores nye hold den 1. september istedet for 1. august!
Følg os på instagram: https://www.instagram.com/mave_tarm_lever_hgh/
Afdeling for Mave-, tarm og leversygdomme består af tre sengeafsnit: Kirurgisk nedre, Kirurgisk øvre samt medicinsk. Hvert afsnit har en ledende læge og en ledende sygeplejerske, som er de nærmeste ledere.
Afsnit 2 – D40522M (medicinsk)
Oversygeplejerske - Halima Mohamed Said
Afsnitsansvarlig læge – Poul Als Stenbøg
På afsnit 2 har vi medicinske patienter indlagt. Her indlægges de fleste patienter akut med gastroenterologiske og hepatologiske sygdomme. En del af vores medicinske gastroenterologiske patienter diagnosticeres med inflammatorisk tarmsygdom, enten Morbus Chron eller Colitis Ulcerosa. Disse to sygdomme benævnes under fællesbetegnelsen, IBD (Inflammatory Bowel Disease).
Vore lever-patienter vil ofte have diagnosen levercirrose, som kan være på alkoholisk baggrund eller autoimmun hepatitis.
Desuden behandler vi patienter med kronisk pankreatit, malnutrition, obstipation, diarrè og stort stomi-output, som har behov for systematisk observation og monitorering.
Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Gentofte Hospital, Kildegårdsvej 28, 2900 Hellerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=247633&DepartmentId=18466&MediaId=4718&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5774009