Skarp og erfaren projektleder til at øge børn og unges livschancer, Ydre Nørrebro (tidsbegrænset)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at styrke børn og unges livschancer i Haraldsgadekvarteret? Brænder du for tværgående samarbejder, borgerinddragelse og byudvikling? Så søg denne spændende stilling i Områdefornyelsen ved Skjolds Plads, Københavns Kommune.

Om Områdefornyelsen ved Skjolds Plads
Områdefornyelsen dækker Haraldsgadekvarteret på Ydre Nørrebro – med flotte gamle industribygninger og en blandet boligbebyggelse. Det er et spændende og socialt mangfoldigt kvarter, der er i en rivende udvikling. Områdefornyelsen er en lokalt forankret byudviklingsindsats, der gennemføres i tæt sammenspil med dem der bor, bruger og arbejder i kvarteret. Målet er at gøre Haraldsgadekvarteret til et oplevelsesrigt, sammenhængende, grønt og mangfoldigt kvarter med stærke fællesskaber. Der er afsat 78 mio.kr. til områdefornyelsen som løber fra 2022-2026.

Om jobbet som projektleder
Du bliver ansvarlig for at facilitere, udvikle og udvide et netværk af lokale aktører, der arbejder for at styrke børn og unges kompetencer, uddannelsesmuligheder og livschancer. Du skal øge koordinering og synergi mellem eksisterende indsatser og bidrage til nye, hvor der er behov. Områdefornyelsen bidrager økonomisk til igangsættelse af aktiviteter inden for projektets rammer. Du skal sikre, at de aktiviteter, der igangsættes, er indenfor projektets målsætninger, som er at styrke børn og unges fællesskaber, skolegang, uddannelse og fritidsliv. Samtidig skal du arrangere kreative inddragelsesprocesser, som bidrager til, at kvartets mange stemmer (også de tavse) forankres i kommende anlæg af byrum og områdefornyelsens øvrige aktiviteter.

Det er vigtigt, at du brænder for at arbejde med social byudvikling i udsatte byområder og trives med en omskiftelig hverdag. Det forventes, at du er god til at planlægge og facilitere omverdensinddragelse, hvor beboere, foreninger og lokale aktører spiller en vigtig rolle i projektudviklingen. Du skal desuden være villig til at løse praktiske opgaver og hjælpe dine kollegaer, når der er behov. Derudover vil du være tovholder på dokumentation og evaluering af områdefornyelsens 5-årige indsats, hvor der er midtvejsevaluering i 2024.

Vi søger kollega, der

  • har min. to års erfaringer med projektledelse af komplekse processer på tværs af fagligheder, interesser, beboere og organisatoriske niveauer
  • har erfaring med og viden om offentlige og private aktører, der styrker børn og unges livschancer, skolegang og uddannelse
  • har en lang eller mellemlang uddannelse med fokus på proces og facilitering
  • kan kommunikere i øjenhøjde på forskellige platforme
  • har erfaring med sekretariatsbetjening af styregrupper og udvalg
  • har erfaring med dokumentation og evaluering af sociale og kulturelle projekter
Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra andre områdefornyelser og Københavns Kommune.

Om os
Du bliver en del af et lokalt sekretariat, hvor vi løser opgaverne professionelt og til tider i højt tempo. Vi arbejder på tværs af fagligheder, hjælper hinanden og er i tæt dialog med kvarteret.

Sekretariatet består en projektchef og en håndfuld dygtige kreative medarbejdere. Vi har en styregruppe med repræsentanter for lokalområdet og arbejder tæt sammen med kommunes forvaltninger.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset til den 1. maj 2026 med opstart den 1. august 2023. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer og det sker, at der er aften- og weekendarbejde. Ansættelse efter gældende overenskomst.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Majken Rhod Larsen på 2011 4897 eller Stine Polke-Petersen på 2452 0429.

Link til kvarterplanen for Områdefornyelsen ved Skjolds Plads: Kvarter plan - Områdefornyelsen ved Skjolds Plads 2021 - 2026 2021 (itera.dk)

Du kan læse mere: på vores hjemmeside Områdefornyelse ved Skjolds Plads | Københavns Kommunes hjemmeside (kk.dk)

Facebook: Områdefornyelsen ved Skjolds Plads

Søg via linket senest torsdag den 15. juni 2023
Samtaler forventes at finde sted den 20. juni 2023.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Teknik- og Miljøforvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4,1 mia. kr.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192272&DepartmentId=22924&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842218

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet