Plejecenterleder Solgården

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Sundhed og Omsorg, Lyngby-Taarbæk Kommune

Solgården ligger i naturskønne omgivelser. Alle boliger har adgang til det fri, og nogle af boligerne har udsigt ud over marker med Furesøen i baggrunden. Plejecenteret har 104 beboere, 98 boliger (heraf seks ægteparboliger) og ca. 160 ansatte, hvoraf de 60 er faste afløsere. Budgettet er på godt 50 mio. kr.

Solgården er et plejecenter, der er solidt forankret i Virum. Det betyder, at der er en tæt relation til både lokal- og civilsamfund. Her er bl.a. en gruppe af meget aktive frivillige, der sørger for musik og sang, cykel- og gåture, hjælper til i caféen m.m.

Som Solgårdens nye plejecenterleder får du det ledelses- og styringsmæssige ansvar for drifts- og udviklingsopgaver på plejecenteret. Du bliver en del af en kommune, hvor både borgere, pårørende, politikere og civilsamfund er engagerede og interesserede i området og på den baggrund også stiller krav og forventer medinddragelse. En vigtig del af din ledergerning udøves i samspil med de tre afdelingsledere på stedet samt med den samlede ledergruppe i Center for Sundhed og Omsorg.

På ældre- og sundhedsområdet er det kun de attraktive arbejdspladser med trivsel, fleksibilitet, kompetenceudvikling og godt arbejdsmiljø, der kan fastholde og rekruttere de kvalificerede medarbejdere. Det bliver derfor en af dine vigtige opgaver. Arbejdet med en ny ældrelov en anden. Herudover er der et stort økonomisk pres, der kalder på et konstant fokus på at følge økonomien tæt samt på at optimere, omlægge og tænke anderledes.

Har du gode navigationsevner, der gør dig i stand til at samarbejde på kryds og tværs? Er du en kommunikerende og synlig leder? Motiveres du af at arbejde med både drift og udvikling? Og arbejder du proaktivt og struktureret?
Så håber vi, at du søger stillingen som leder af Plejecenter Solgården.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 3. marts 2024.

Du kan læse mere om stillingen og Lyngby-Taarbæk Kommunes forventninger til plejecenterlederen i en job- og personprofil, som du finder på www.genitor.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Charlotte Holde Østerby, tlf. 2339 2504, eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff, tlf. 3141 0255.

Bliv opdateret om Lyngby-Taarbæk Kommune på www.ltk.dk.

Ansættelsesforhold
Skriv her om det er fuldtid eller deltid, eller hvor mange timer

Tiltrædelse
1. maj 2024

Arbejdssted
Plejecenter Solgården, Virumvej 125, 2830 Virum

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Center for Sundhed og Omsorg, Virumvej, 2830 Virum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5995035

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet