Pædagoger og pædagogmedhjælpere søges til Geelsgårdskolens døgnafdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at give Geelsgårdskolens børn og unge et godt og indholdsrigt liv? I bo-afdelingen og aflastningen på Geelsgårdskolen mangler vi dig, der har lyst til og mod på en hverdag med børnene, som omfatter sociale aktiviteter, personlig pleje og tværgående samarbejde.

Om jobbet

I bo- og aflastningsafdelingen på Geelsgårdskolen bor børn på 5-17 år med forskellige funktionsnedsættelser. Vi søger både pædagoger og pædagogmedhjælpere, som brænder for arbejdet med børn og unge med forskellige handicap. Der er mange facetter af Geelsgårdskolen, derfor opfordrer vi dig til at få et indblik i denne lille film samt på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.

Vores arbejdstid er primært fra 6.30 til 23.00, og vi følger en 4 ugers vagtplan med arbejde hver anden weekend og helligdage. Du kommer helt tæt på børnene i deres fritid, hvor du vil indgå i daglige rutiner med måltider, personlig pleje og hyggelige aktiviteter sammen med børnene. Vi er cirka 3-4 medarbejdere om 5 børn, så vores normering er god. Du bliver en del af et spændende og udfordrende miljø inden for specialområdet med store muligheder for både faglig og personlig udvikling.

For pædagoger indebærer jobbet et bredt samarbejde med kommune og relevante fagpersoner. Pædagogerne har primært den tætte kontakt og står for at aftale handleplaner og individuelle mål, for de børn, der bor fast hos os. Pædagogmedhjælperne bakker op omkring aftalerne for det enkelte barn. Det er primært pædagogmedhjælperne, der udfører de praktiske gøremål som f.eks. let rengøring, men vi hjælpes ad. Både pædagoger og medhjælpere indgår i tæt samarbejde med vores forældre.

Vi ønsker nye kollegaer som:

  • er ansvarsbevidste, omhyggelige, selvstændige og mødestabile
  • kan (eller vil lære at) bruge C-pap og give sondemad
  • vil håndtere plejeopgaverne med nærvær og omsorg
  • har gode samarbejdsevner og vil deltage i fælles faglig refleksion
  • er nysgerrige, villige til at lære nyt og til at blive udfordret fagligt.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Low Arousal, totalkommunikation og neuropædagogik.

Hvem er vi

Geelsgårdskolen er en regional specialskole og et bosted for børn og unge fra 0.-10. klasse, som har specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder. Det er f.eks. børn med erhvervet hjerneskade, medfødt døvblindhed, ADHD, autisme og kommunikationsproblemer, og der er stor forskel fra barn til barn.

I vores to bo-afdelinger bor 10 børn fast, og derudover har vi 20 børn, som på skift bor i vores aflastning en eller flere hverdage samt en fast weekend om måneden.

Ansættelsesvilkår

Vi har ét ledigt barselsvikariat, og øvrige stillinger er til fastansættelse på gennemsnitlig 32 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund for uddannede pædagoger på døgninstitutioner eller regional overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere med SL, samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning med CV via linket nedenfor senest den 17. marts 2024. Ansættelsessamtalerne bliver afholdt løbende. Medbring venligst referenceoplysninger til samtalen.

Vil du vide mere om stillingerne? Kontakt afdelingsleder Pia Toppevad Skov på tlf. 45 11 40 33 eller mobil. 40 18 57 55, teamleder for bo-afdelingen, Gitte Kuszcz, på tlf. 30 62 83 85 eller temleder for aflastningen, Vibeke Hornshøj, tlf. på 21 27 85 44.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Geelsgårdskolen, Plantagevej, 3600 Frederikssund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998491

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet