Nyt fra Virum i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet, Helsinge

Fra to varebiler, som stod på Hvidekærvej, er der mellem klokken 01.00 og 10.15 søndag stjålet diverse el-værktøj. Tyven har boret hul i bilernes skydedøre for at påvirke låsemekanismen og skaffe sig adgang til bilen.

 

Bil brød i brand, Gentofte

En bil brød kort før klokken 11.45 i brand underkørslen på Niels Steensens Vej. Her kom der røg fra bilens motorrum, og da bilisten holdt ind til siden kom der flammer ud under motorhjelmen. Ilden blev slukket og ingen personer kom til skade.

 

Tyveri fra varebil, Skævinge

Mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod i Gadegårdsparken. Tyven har klippet hul i bilens sidedør, hvorefter låsemekanismen er blevet påvirket og bilen låst op.

 

Mand skabte uro, Hillerød

En beruset 25-årig mand fra Hillerød blev søndag eftermiddag kort før klokken 17 taget med på politigården og sat i detentionen, efter han havde skabt uro og uorden med sin opførsel foran Rema på Skansevej. Manden blev løsladt igen ved 23-tiden.

 

Blev truet til at aflevere telefon, Virum

Klokken 18.02 anmeldte en 18-årig mand, at han klokken 04.26 søndag morgen var blevet truet til at aflevere sin telefon til en mand i S-toget på Sorgenfri Station med retning mod Birkerød. Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Han talte engelsk og var iført sort jakke.

 

Undersøgelse - hændelse uden sag, Helsingør

Kl. 20.50 fik politiet en anmeldelse fra en borger i Fiolgade, der oplyste, at 4 unge mænd var løbet forbi anmelders bolig og havde smadret hendes vindue. Hun var løbet efter de 4 unge mænd som var forsvundet ned af Stengade og Sudergade. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 31. januar - 5. februar 2023

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi