Nyt fra Virum i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld og fund af pistol, Espergærde

To biler kørte frontalt sammen kl. 07.30 på Kongevejen i Espergærde, da den 23-årige fører af den ene bil kortvarigt faldt i søvn. Føreren af den påkørte bil blev kørt på hospitalet for at blive tilset mens den 23-årige blev anholdt, da der blev fundet en pistol i hans bil. Den 23-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag kl. 12.00 og blev varetægtsfængslet i 14 dage.  

 

Stjal solbriller fra butik, Helsingør

Tirsdag kl. 13.15 har en ukendt gerningsmand stjålet seks par solbriller fra Synoptik på Stengade.

 

Stjal beklædningsgenstande, Hillerød

En 55-årig udenlandsk mand blev onsdag kl. 11.13 taget for butikstyveri i Bilka på Slotsarkaderne, da han forsøgte at forlade butikken iklædt sko, strømper og jakke, der ikke var betalt for.

 

Kørte uden førerret, Hillerød

Kl. 13.40 blev en 35-årig mand fra København stoppet på Herredsvejen i Hillerød, hvor det viste sig, at han førte et køretøj uden at have førerret. 

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 36-årig udenlandsk mand blev onsdag kl. 14.19 taget for butikstyveri i Meny på Lyngby Hovedgade, hvor han havde forsøgt at stjæle flere flasker vin og en pakke vitaminpiller. 

 

Mistænkelige mænd luskede rundt, Virum

Onsdag eftermiddag klokken 14.25 ringede en borger til politiet og fortalte, at to mistænkelige mænd luskede rundt på Kløverbakken, hvor de kiggede ind i haverne. En patrulje kørte til stedet for at finde de to mænd, som blev beskrevet som 25-30 år, østeuropæiske af udseende og iført sort arbejdshøj og sorte huer. Den ene havde tillige en neongrøn refleks-/arbejdsvest på. Mændene var god ikke at se i området.

 

Biler i harmonikasammenstød, Hillerød

Tre biler stødte klokken 14.25 sammen i et harmonikasammenstød på Helsingevej. Passageren i en af bilerne, en 83-årig kvinde fra Helsinge, blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen. En 34-årig kvinde er blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med uheldet.

 

Unge med luftgevær skabte uro, Frederikssund

To unge mænd på henholdsvis 17 og 21 år, begge fra Jægerspris, vakte mistanke og uro hos en borger, som så de to gå rundt på taget af en ejendom på Fjordtoften med en riffellignede genstand. Flere patruljer kørte til stedet, hvor det viste sig, at mændene gik rundt med et luftgevær. De blev grundigt vejledt om, at det er en rigtig dårlig idé at gå rundt med et gevær og skyde på steder, hvor andre borgere kan se dem og blive utrygge. 

 

Kørte på ulovlig knallert, Hillerød

En 15-årig ung mand fra Frederiksværk blev klokken 15.45 standset, da han kom kørende ad Frejasvej på sin knallert. Ved en undersøgelse af knallerten viste det sig, at konstruktionen af den var ændret, så den kunne køre hurtigere end den var godkendt til. Den 15-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Hans værger og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

 

Stjal ølkasser med pant, Kgs. Lyngby

Klokken 16.24 kom en anmeldelse om, at en 33-årig lokal mand var gået ind i et pantrum i Meny på Lyngby Hovedgade og her havde stjålet flere ølkasser med tomme flasker, som han efterfølgende havde kørt gennem forretningens pantautomat. Manden nåede dog ikke at indløse pant-bonerne, inden han blev opdaget og kunne således udelukkende sigtes for tyveri.

 

Sigtet for hærværk, Hillerød

Onsdag eftermiddag klokken 17.14 kom en anmeldelse om, at en mand forsøgte at male graffiti på et forbikørende tog ved Store Gribsø ligesom han havde malet graffiti på et skilt og en transformer. Manden, der viste sig at være en 27-årig fra Hillerød, stak af fra stedet, men en patruljehund snusede ham op og indhentede ham. Herefter blev han anholdt og sigtet for hærværk. Manden blev løsladt igen, da afhøringen af ham var færdig.

 

Unge butikstyve på spil, Hillerød

To piger på henholdsvis 14 og 15 år fra Fredensborg og Galten blev klokken 17.38 taget for butikstyveri i Bilka, hvor de havde stjålet makeup. Den 15-årige blev sigtet for butikstyveri og pigernes værger samt de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Klokken 17.48 blev en 34-årig mand fra Svendborg standset, da han kom kørende ad Københavnsvej. Det viste sig, at manden tidligere var blevet frakendt sin førerret og da denne frakendelse fortsat var gældende, blev han sigtet for kørsel uden kørekort.

 

Unge vakte mistanke, Humlebæk

En gruppe unge vakte klokken 20.20 mistanke hos en borger, som mente, at de var i færd med at bryde ind i Humlebæk Idrætscenter. Flere patruljer kørte til stedet, hvor de traf de unge. Det kunne imidlertid ikke påvises noget strafbart forhold. 

 

Mand skabte uro, Fredensborg

Onsdag aften klokken 21.17 ringede en borger til politiet og fortalte, at nogle berusede mænd skabte uro på Fredensborg Station. En patrulje kørte til stedet og traf en 28-årig mand fra København, som blev vejledt om at tage toget hjem.

 

Ild i bil, Liseleje

Klokken 01.53 natten til torsdag kom en anmeldelse om, at der var ild i en bil, som stod på Møllevangsvej. Ilden spredte sig til to andre biler, et hegn samt til nabohuset, som fik mindre skader. Sagen, herunder årsagen til branden, skal nu efterforskes nærmere.

 

Byggematerialer stjålet, Søndervangsvej

Torsdag morgen klokken 06.11 blev det anmeldt, at en container, som stod på en byggeplads på Søndervangsvej var blevet brudt op og der var stjålet byggematerialer derfra. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi