Nyt fra Virum i politiets døgnrapport

Profilbillede

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri, Gentofte

Klokken 07.29 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 15.30 og torsdag klokken 07.15 var blevet stjålet en flishugger fra en aflåst grund på Mesterlodden.

Flere sigtelser for ulovligt arbejde, Helsingør

Nordsjællands Politi var som led i en indsats mod social dumping onsdag morgen til stede på en byggeplads på Nordre Strandvej sammen med Arbejdstilsynet. Her blev tre udenlandske ikke-EU-borgere anholdt og sigtet for ulovligt arbejde. 

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 09.22 blev det anmeldt, at der fra en parkeret Toyota Avensis var blevet stjålet en antenne samt de to bagkapper på bilens sidespejle. Tyveriet var sket imellem søndag klokken 22.00 og onsdag klokken 23.00, og bilen havde holdt parkeret på Kollegiebakken.

Kørsel uden førerret, Vedbæk

Klokken 09.55 blev en 50-årig mandlig bilist fra Vedbæk standset og kontrolleret på tilkørslen til Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at manden ikke besad den fornødne førerret, hvorfor han blev sigtet for at have sat sig bag rattet alligevel.

Kørsel i påvirket tilstand, Hørsholm

Klokken 10.40 blev en 26-årig mandlig bilist med ukendt adresse standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen ud for afkørsel 13 Gl. Holte. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Færdselsuheld, Virum

Klokken 12.17 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Sennepsmarken, idet en lastbil i lav hastighed havde påkørt en 85-årig kvinde på gåben. Lastbilen havde umiddelbart bakket og derefter sat i fremdrift, hvorefter den 85-årige var blevet påkørt, idet hun gik foran lastbilen.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og den 85-årige blev efterfølgende kørt på hospitalet, idet hun var alvorligt tilskadekommen.

Der er endnu ikke taget stilling til, om der skal foretages sigtelser.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om kvindens tilstand.

Kørsel i frakendelsestiden, Kvistgård

Klokken 12.20 blev en 22-årig mandlig varevognsfører standset og kontrolleret på Gurrevej. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods han var frakendt førerretten, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 13.15 blev en 19-årig mand fra Frederikssund standset og visiteret på Frederiksgade. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 13.24 blev en 28-årig mand fra Hillerød standset og visiteret på Møntportvejen. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 13.48 blev en 29-årig mand fra Hillerød standset og visiteret på Frederiksværksgade ved Irmatorvet. På hans person blev der fundet en moderat mængde hash fordelt i klumper af cirka 1 gram og pakket ind i sølvpapir, og han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Mistænkelige mænd havde legalt ærinde, Dyssegård

Tre mænd vakte torsdag ved 16-tiden mistanke hos en borger, da de gik rundt ved en ejendom på Aftenbakken. Borgeren kontaktede derefter politiet, som kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere. Her traf patruljen de tre mænd, som imidlertid viste sig at have et legalt ærinde.

Madvarer kastet på biler, Hillerød

Flere biler, som stod på Hostrupsvej, har mellem onsdag og torsdag klokken 16.15 været udsat for hærværk, i det der er kastet madvarer på bilerne.

Unge skabte utryghed, Ølstykke

En gruppe unge skabte torsdag aften ved 18-tiden utryghed hos en forbipasserende, da de sad i en opgang på Rådhus Allé og røg hash. Borgeren kontaktede derfor politiet, som sendte en patrulje til stedet. Her var de unge imidlertid gået deres vej.

Sigtet for narkokørsel, Værløse

Torsdag aften klokken 18.21 blev en 26-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Gammel Hareskovvej. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af cannabis, og derfor blev han sigtet for narkokørsel. Manden blev taget med til hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve på ham for at få klarlagt hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Stjal energidrik, Helsingør

En 17-årig ung mand blev torsdag aften klokken 18.28 taget for tyveri af nogle energidrikke i Coop365 på Gurrevej. Den unge mand blev sigtet for tyveriet, desuden bliver hans forældre og de sociale myndigheder orienteret om sagen.

Taske stjålet fra bil, Hørsholm

Mellem klokken 15.55 og 18.48 torsdag blev en taske stjålet fra en bil, som holdt på Ravnsnæsvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

51-årig mand i arbejdsulykke, Hillerød

En 51-årig mand blev torsdag aften klokken 23.00 klemt fast, da han udførte noget arbejde på Hillerød Station. Manden blev kørt til hospitalet og Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi