Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Virum - torsdag den 22. april

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i autohandler, Helsingør
Klokken 07.15 blev det anmeldt fra Byens Bilpleje på Klostermosevej, at der tirsdag aften havde været indbrud på adressen, og at der i forbindelse med dette var blevet stjålet en grøn crosser.

Færdselsindsats, Allerød og Helsingør
I løbet af formiddagen var Nordsjællands Politi til stede i Allerød på Sandholmgårdsvej med en lasermåler, og i den forbindelse blev 17 køretøjer standset og førerne deraf præsenteret for en bøde for at have kørt for hurtigt.

Omkring klokken 13 var Nordsjællands Politi så til stede med lasermåleren i Helsingør ved Krbg Ladegårds Vej, og her blev fire køretøjer standset og førerne deraf præsenteret for en bøde for at have kørt for hurtigt. Derudover blev en fører sigtet for ikke at benytte sikkerhedssele.

Falsk alarm fra skole, Hillerød
Klokken 10.45 indløb der alarm fra CSU Egedammen, efter en alarm fra en glasmontre var blevet aktiveret. Politiet blev sendt til stedet, men det kunne konstateres, at der var tale om en falsk alarm.

Natrium på skole, Ølstykke
Klokken 11.30 blev det anmeldt fra Bækkegårdsskolen, at tre dåser med natrium var sprunget læk i forbindelse med oprydning.

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte håndterede natriummen. Klasselokalerne allernærmest natriummen blev i den forbindelse midlertidigt rømmet, imens brandvæsnet i ro og mag fik klaret situationen. 

Mistænkeligt forhold, Nærum
Klokken 13.07 blev det anmeldt, at en kvinde var gået rundt i området ved Nærum Hovedgade med en blok, og at hun vist nok indsamlede underskrifter og penge til et ikke-eksisterende godt formål. En patrulje blev sendt til området, men kvinden og den bil, anmelderen mente, hun hørte til, blev ikke udfundet.

Kvinden beskrives som østeuropæisk af udseende, cirka 40 år gammel med håret sat op i en knold. Bilen var en VW Passat med udenlandske nummerplader.

Brand, Hillerød
Klokken 15.12 blev det anmeldt, at der var ild i en garage på Roskildevej, og at der muligvis befandt sig trykflasker i garagen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte klokken 15.53 kunne melde, at der ikke længere var fare for spredning af branden, men at branden stadig var i gang. Omkring klokken 20.00 kunne brandvæsnet forlade stedet, efter branden var slukket.

Brandårsagen er på nuværende tidspunkt ikke kendt.

Målrettet indsats, Hillerød
Klokken 15.35 og frem til klokken 18.00 var Nordsjællands Politi til stede i Østervang, hvor blandt andet bebyggelsens kældre blev undersøgt af to narkohunde, der dog ikke gjorde nogen fund af politimæssig interesse. I det hele taget var der fred og ro i Østervang denne eftermiddag, men to bilister blev dog sigtet for at køre for hurtigt.

Mistænkeligt forhold, Virum
Klokken 15.35 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker havde taget ophold på Virum Hallens tag, og at de muligvis havde slæbt nogle paller derop for at lave siddepladser, hvor de kunne sidde og ryge hash. 

Politiet blev sendt til stedet, hvor der blev truffet nogle 14-årige. Der blev ikke fundet noget af politimæssig interesse på deres personer, men der blev i nærheden fundet noget hash, der blev taget med på politistationen som hittehash.

 

Tre unge taget for butikstyveri
Kgs. Lyngby: Tre 14-årige unge kvinder fra Herlev blev onsdag eftermiddag klokken 16.19 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor de havde stjålet noget make-up. De tre kunne på grund af deres alder ikke sigtes for tyveriet, men både deres forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Kørte vildt i p-hus
Frederikssund: Onsdag eftermiddag klokken 17.32 blev det anmeldt, at en sort Mercedes kørte vildt i p-huset ved Sillebroen til fare for de øvrige bilister og gående. En patrulje kørte til stedet, men Mercedes var forsvundet og var ikke at se i området, da patruljen kørte rundt for at se efter den.

Indkøbsvogn med varer stjålet
Slangerup: En 79-årig kvinde fra Frederikssund fik onsdag eftermiddag mellem klokken 15.05 og 15.10 stjålet sin en indkøbsvogn med de varer, som hun netop havde købt i Netto, samt sin taske. Kvinden havde forladt indkøbsvognen et kort øjeblik, og da hun vendte tilbage, var den væk.

Cykelhærværk
Kgs. Lyngby: Flere cykler i cykelkælderen på Jernbanepladsen er mellem onsdag eftermiddag klokken 14.00 og onsdag aften klokken 21.45 blevet udsat for hærværk.

Kørte uden kørekort
Helsinge: En 26-årig mand med ukendt adresse blev onsdag aften klokken 20.05 standset, da han kom kørende ad Skovgårdsvej. Da han ikke var i besiddelse af et kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Ældre mand kontaktede pige
Hundested: En 11-årig pige blev noget forskrækket, da en ældre mand onsdag aften omkring klokken 19.15 tog kontakt til hende, da hun kom gående på Efterårsbakken. Manden spurgte hvem hun var og, hvor hun boede og sagde, at hun skulle passe på med at gå alene, når hun var en lille pige ligesom han sendte hende et luftkys. Pigen skyndte dig hjem og fortalte om oplevelsen og beskrev i øvrigt manden som 70 år, høj og iført sorte bukser og sort jakke. Nordsjællands Politi vil gerne høre fra manden på telefon 114 for at få klarlagt, hvorfor han henvendte sig til pigen.

Udgav sig for at være en anden, da han blev sigtet for narkokørsel
Hillerød: En 32-årig mand fra Hillerød forsøgte onsdag aften at udgive sig for at være en anden, da han blev sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af cannabis samt for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den 32-årige blev standset på Kongens Vænge og fik ud over de to førnævnte sigtelser også en sigtelse for at have kastet anklage mod den person, som han udgav sig for at være.

Indbrud i lager
Fredensborg: To udenlandske mænd på henholdsvis 24 og 37 år brød onsdag aften klokken 21.15 ind i et lagerrum på en byggeplads på Kongevejen, hvor de stjal et ukendt antal varmegenvindingsaggregater. Mændene blev senere op kort tid efter standset ved motorvejstilkørslen ved Kokkedal, hvor de blev anholdt og sigtet for indbruddet. Den 24-årige blev tillige sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer og for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Mændene blev taget med til afhøring og det forventes, at de fremstilles i grundlovsforhør i løbet af i dag, torsdag.

Sigtet for narkokørsel
Hellerup: Onsdag aften klokken 23.50 blev en 20-årig mand fra Holte standset da han kom kørende ad Rågevej. Her blev han sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af hash. 

Blev bedt om at skrue ned
Kgs. Lyngby: En patrulje kørte natten til torsdag ud til en bolig på Ulrikkenborg Allé efter der klokken 00.55 kom en anmeldelse om, at der blev spillet særdeles høj musik fra adressen. Beboeren på stedet blev bedt om at skrue ned for lydstyrken, så de omkringboede fik nattero.

Tasker stjålet fra tandlægeklinik
Hillerød: Ved et indbrud i en tandklinik i Slotsgade blev der torsdag nat klokken 01.00 stjålet flere håndtasker. Tyven har skaffet sig adgang til klinikken ved at bryde døren op.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 21.-22. april 2020
 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler