Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Virum - tirsdag den 16. februar

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkeligt forhold

Vedbæk: Klokken 07.07 gik alarmen i et hus på Vedbæk Strandvej, og alarmselskabet kunne via alarmens kameraer se en mand gå rundt i husets kælder.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at en gruppe håndværkere var gået i gang med at renovere boligen, og der var dermed tale om falsk alarm.

 

Tricktyveri

Kgs. Lyngby: Klokken 07.17 anmeldte en 42-årig kvinde, at hun søndag omkring klokken 14 havde været ved at pakke en bil holdende på Ulrikkenborg Plads med habengut, da en fremmed mand kom over og snakkede, formentlig for at aflede personerne ved bilens opmærksomhed, for de opdagede i hvert fald efterfølgende, at der manglede en taske med indhold, som manden muligvis havde stjålet.

 

Forsøg på indbrud

Hillerød: Klokken 08.37 blev det anmeldt, at der i weekendens løb havde været forsøg på indbrud i en tandlægeklinik på Torvet, idet det kunne konstateres, at flere vinduer var forsøgt opbrudt.

 

Kørsel i frakendelsestiden

Kvistgård: Klokken 10.25 blev en 34-årig mandlig varevognsfører fra Helsingør standset og kontrolleret på den sydgående del af Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for alligevel at have sat sig bag rattet.

 

Indbrud og hærværk

Græsted: Klokken 10.40 blev det anmeldt, at låsen til et skur ved Elverhøjen på Kirkeleddet var blevet brudt op, hvorefter der var blevet stjålet blandt andet brædder og terpentin, som var blevet brugt til at tænde et bål ved et bålsted, ligesom der var blevet udøvet hærværk ved bålstedet.

 

Kørsel uden førerret

Helsinge: Klokken 10.50 blev en 55-årig mandlig bilist fra Greve standset og kontrolleret på Skovgårdsvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for alligevel at have sat sig bag rattet.

 

Spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden

Skibby: Klokken 14.15 blev en 71-årig mandlig bilist fra Kirke-Hyllinge standset og kontrolleret på Hovedgaden. Her fik han blæst alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille. Da manden desuden var frakendt retten til at køre bil og stadig var i frakendelsestiden, blev han også sigtet for dette forhold.

 

Kørte i frakendelsestiden

Helsinge: En 34-årig mand fra Helsinge blev klokken 16.39 mandag eftermiddag standset, da han kom kørende ad Vandværksvej. Manden var tidligere frakendt førerretten og blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Tændte bål på isen

Helsingør: Nogle børn var mandag eftermiddag omkring klokken 16.50 gået ud på søen mellem Lundegade og Marienlyst Allé, ikke langt fra Byskolen, hvor de havde tændt et bål og kastede med kanonslag. Drengene forsvandt dog fra stedet, da en borger sagde til dem, at hun ville ringe efter politiet, hvis de ikke kom ind på land.

 

Ild i hyndeboks

Birkerød: Mandag eftermiddag klokken 17.33 opstod der ild i en hyndeboks ved en bolig på Jeppe Aakjærs Vej. Ingen personer kom til skade ved branden, der formodes at være opstået da en gaspatron sprang og antændte hyndeboksen.

 

Kørte uden kørekort

Ølstykke: En 23-årig mand fra Slangerup blev mandag aften klokken 20.05 standset på Ørnebjergvej. Her viste det sig, at tidligere var frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

 

Ung mand stukket med kniv

Lyngby: Mandag aften omkring klokken 20.29 blev en 16-årig ung mand fra Gentofte stukket i lysken med en kniv. Overfaldet skete ved Fakta på Jernbanepladsen, hvor den unge mand blev ramt at to knivstik. Den unge mand var sammen med nogle venner, da de kom op at skændes med en anden gruppe unge, hvorefter gerningsmanden stak den 16-årige. Den 16-årige blev kørt til behandling på hospitalet. En af de 16-åriges venner var umiddelbart forinden blevet truet med en kniv i forbindelse med et forsøg på røveri, og der er sandsynligvis tale om samme gerningsmand.

 

Gerningsmanden beskrives som A: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, sorte krøller og tyndt overskæg. Iført BLS kasket og medbragte en sølv køkkenkniv.

 

De øvrige personer, der var sammen med gerningsmanden beskrives som B: Mand, ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, 15-16 år, dansk af udseende, iført BLS kasket, blå jakke og cowboybukser, C: Mand, kraftig af bygning, iført sort knælang jakke med pelskrave. D: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, iført sort kasket omvendt på hovedet og blå jakke. E: Mand, brun i huden, iført BLS kasket og sort jakke.

Sigtet for besiddelse af hash

Virum: En 20-årig mand fra Virum blev mandag aften klokken sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den unge mand blev truffet på Fuglsangvej klokken 21.50.

Soundbox i sneen

Hørsholm: Tre unge mænd i alderen 16-19 år, alle fra Hørsholm, havde mandag aften taget en boombox med sig, da de mødtes ved Hørsholm kirke omkring klokken 22.28. Den høje musik var dog til gene for de omkringboende, som kontaktede politiet. En patrulje kørte til stedet og bad de unge om at skrue ned for musikken, hvilket de efterkom.

Glat føre skyld i flere færdselsuheld

Nordsjælland: Det glatte føre har mandag aften været årsag til flere færdselsuheld i politikredsen. På G. A. Hagemanns Vej i Snekkersten mistede en 28-årig mand fra Helsingør herredømmet over sin bil, som ved lav fart ramte en stensætning. Den 28-årige kom ikke alvorligt til skade, men blev tilset for nakkesmerter. På Helsingørmotorvejen mistede en 38-årig mand fra Tåstrup klokken 23.16 herredømmet over sin bil og ramte autoværnet. Han kom ikke til skade

Musikken var slukket

Hellerup: Høj musik blev klokken 03.26 natten til tirsdag så generende for beboere på Vespervej, at de kontaktede politiet og bad om hjælp til at få nattero, da det ikke var lykkedes at få kontakt til den højtspillende. En patrulje kørte ud til adressen, men kunne konstatere, at der i mellemtiden var blevet lukket og slukket for musikken.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. – 16. februar 2021
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler