Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Virum - tirsdag den 10. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i SFO, Skibby

Mellem fredag klokken 15.30 og mandag klokken 07.45 blev låsen til et legeskur med cykler og løbehjul ved Fjordlandsskolens SFO opbrudt. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Indbrud på gymnasium, Virum

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 08.29, blev en rude ind til et klasselokale på Virum Gymnasium mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 09.00 knust. På stedet blev en slikautomat ødelagt, og der blev stjålet slik fra automaten. 

 

Hærværk, Græsted

Klokken 08.30 blev det anmeldt, at der mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 18.00 blev knust en rude og knækket fire flagstænger ved Gribskovhallen. I et depotrum var der desuden tegn på, at der var blevet holdt fest på stedet.

 

Hul skåret i port ind til vandforsyning, Ølstykke

Det blev klokken 08.32 anmeldt, at ukendte gerningspersoner søndag klokken 23.40 havde skåret hul i en port ind til Novofos vandforsyning. Umiddelbart blev intet stjålet ved hændelsen. 

Der skal nu blandt andet kigges overvågningsvideo fra stedet igennem.

 

Færdselsuheld, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen i sydgående retning skete der klokken 08.34 et færdselsuheld, da en 31-årig mandlig bilist fra Lynge bremsede op grundet en anden bilist, der trak ind foran ham, og i forbindelse med opbremsningen blev han påkørt bagfra af en 24-årig mandlig bilist fra Nivå. 

Grundet bilernes placering måtte den ene vognbane i en periode afspærres, mens der blev ryddet op på stedet. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Truede sig til udlevering af spiritus, Helsingør

Klokken 09.42 blev det anmeldt, at en mand søndag klokken 05.25 og igen klokken 23.15 kom ind på Shell-tanken på Kongevej, hvor han bad om at få udleveret noget spiritus. Han tog ved et af sine besøg hånden ned i lommen, hvorefter han udtalte, at hvis ikke han fik det udleveret, ville han komme ind bag disken og tømme lageret. Manden fik herefter udleveret en flaske spiritus og forlod der på stedet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om et signalement på manden. Der eksisterer overvågningsvideo fra hændelserne, som nu skal kigges igennem.

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

På Rønnebær Alle bemærkede en patrulje klokken 10.35 to unge mænd, hvoraf den ene var i gang med at ryge en joint. Patruljen rettede derfor henvendelse til ham, en 17-årig fra lokalområdet, og han blev her sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Tricktyveri, Allerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 13.20, steg en 47-årig mand fra Lyngby i toget på Lyngby Station omkring klokken 00.35, hvor han i en kupe blev opmærksom på seks unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk i alderen 13-17 år, som gjorde tegn til ham. Den 47-årige valgte dog at ignorere disse og steg klokken 00.52 af på Allerød Station. Her steg gruppen af drenge også ud og afspærrede vejen for den 47-årige, da han skulle op ad trapperne fra stationen. I den forbindelse skubbede de til ham, inden de forsvandt fra stedet. Den 47-årige opdagede efterfølgende, at de havde stjålet hans halskæde. 

 

Butikstyveri, Holte

Klokken 14.30 blev det anmeldt, at en butiksdetektiv havde opdaget en ung mand og kvinde, som havde stjålet en graviditetstest, parfume og mundspray fra Normal i Holte Midtpunkt, men at manden var flygtet fra stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 19-årig kvinde fra Vedbæk, som de anholdt og sigtede for butikstyveri. Medgerningsmanden var det dog ikke muligt at udfinde i området.

 

Narkokørsel, Farum

En patrulje standsede klokken 17.28 en 27-årig mandlig bilist fra Farum ved Bybækterrasserne. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.Der afventer nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning. 

 

Færdselsuheld, Skibby

En 45-årig kvindelig bilist fra Jægerspris kom klokken 17.31 kørende i sydlig retning ad Hovedgaden, hvor hun drejede til venstre uden at benytte sit blinklys, hvorved overtrådte sin ubetingede vigepligt og påkørte en 60-årig kvindelig bilist fra Skibby. En patrulje kørte til stedet, hvor de vurderede, at den 45-årige kvindelige bilist formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for manglende overholdelse af sin ubetingede vigepligt.Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men den 45-årige kvinde blev efterfølgende kørt på hospitalet for at udtaget en blodprøve, som skal fastslå hendes eventuelle prævise promille.

 

Uro og uorden, Allerød

Klokken 19.23 indløb der anmeldelse om, at en gruppe unge drenge skabte uro på Allerød Station, idet de forsøgte at stjæle fra jakkelommerne på de personer, som opholdt sig på stationen. En patrulje kørte til stedet, hvor de unge drenge dog ikke længere befandt sig, og de var heller ikke mulige at udfinde i området.

Tre af drengene beskrives således: 
A: 18-19 år, ca. 180 cm, brun i huden og med sort krøllet hår. Iført hvid jakke af. mrk. Ellesse, Talte engelsk.
B: ca. 12 år, ca. 160 cm og med sort krøllet hår. Iført lys dunjakke. Talte engelsk.
C: ca. 12 år, ca. 160cm og med sort krøllet hår. Iført lys dunjakke. Talte engelsk.

 

Det kan ikke afvises, at der er tale om nogle af de samme personer, som samme sted natten til mandag begik tricktyveri mod en 47-årig mand.

 

Kvinder tilbød pige chokolade, Gilleleje

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 19.25, kom en 10-årig pige fra lokalområdet klokken 15.10 gående med sin cykel på Bonderupvejen i rundkørslen ved Græstedvej, da to kvinder ved en rød parkeret bil, tilbød pigen chokolade. Pigen afviste dette og skyndte sig herefter fra stedet.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med de to kvinder med henblik på at fastslå årsagen til, at de tog kontakt til pigen.

De beskrives således
A: kvinde, ca. 45 år, almindelig ag bygning og med sort langt hår. Talte dansk med accent.
B: kvinde, ca. 60 år, almindelig af bygning, og med meget lidt synlige øjenbryn. Iført rød hue. Talte dansk med accent.

 

Kvinde inviterede to unge piger med hjem, Helsingør

Klokken 21.04 blev det anmeldt, at en kvinde gik rundt på Esrumvej nær Uno X-tanken, hvor hun tog kontakt til to piger mellem 12 og 15 år. Her spurgte hun dem, om de ville med hende hjem, hvilket pigerne dog afviste. En patrulje kørte til stedet for at lede efter kvinden, som dog ikke var mulig at udfinde.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med kvinden med henblik på at fastslå årsagen til, at hun tog kontakt til de to piger.

Kvinden beskrives som: dansk af udseende, ca. 30 år, ca. 175 cm, spinkel af bygning, hvid i huden med mellemlangt lyst hår. Iført sort jakke, bukser med hvid stribe på siderne og sorte støvler. Medbragte sort taske. Talte dansk.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Gentofte

En 36-årig mandlig bilist fra København blev klokken 00.05 standset af en patrulje på Vangedevej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Narkokørsel, Birkerød

En patrulje standsede klokken 01.18 en 18-årig mandlig bilist fra Søborg. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Ligeledes modtog han en sigtelse for kørsel uden førerret, idet han ikke havde erhvervet sig retten til at køre bil.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i supermarked, Frederikssund

Klokken 06.50 indløb der anmeldelse om, at der klokken 05.00 havde været indbrud i Aldi på Nygade. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om, hvordan gerningspersonerne har skaffet sig adgang til stedet og ej heller, om der blev stjålet noget fra butikken.

 

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 06.50 blev der fra en varebil, som holdt parkeret på Vinkelvej, blev stjålet en større mængde elektrisk værktøj. Ukendte gerningspersoner skaffede sig adgang til bilens varerum ved at opbryde døren.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 9. - 10. november 2020

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler