Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Virum - fredag den 8. januar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Røgudvikling, Hørsholm

Klokken 07.06 indløb der anmeldelse fra en forbipasserende om, at der var røgudvikling fra en bolig på Boelsvang, hvor der umiddelbart ikke var nogen hjemme.

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og sidstnævnte fik hurtigt udfundet kilden til røgudviklingen, nogle gløder i loftet, som hurtigt blev slukket. Der er umiddelbart intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag.

Røgudvikling, Nivå

Klokken 09.11 blev det anmeldt, at der var røgudvikling fra en bolig på Åtoften. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik kontrol over en mindre brand i en krybekælder.

Branden var opstået i forbindelse med en håndværkers arbejde på stedet, og håndværkeren blev i forlængelse af dette sigtet for at have overtrådt beredskabsloven.

 

Færdselsuheld, Allerød

Klokken 14.14 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld i krydset Rådhusvej/Gammel Lyngevej, hvor to biler ført af en henholdsvis 37-årig kvindelig bilist fra Hillerød og en 51-årig kvindelig bilist fra Allerød var stødt sammen. Bilerne kunne efter uheldet selv køre videre til den nærmeste buslomme, og kort efter ankom en patrulje, der kunne konstatere, at der ikke var sket personskade. Den 37-årige blev af patruljen sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Kørsel uden førerret, Stenløse

Klokken 15.45 blev en 21-årig mandlig bilist fra Slangerup standset og kontrolleret på Gulbjergvej i Stenløse. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Spirituskørsel, Virum

Klokken 15.50 blev en 68-årig mandlig bilist fra Holte standset og kontrolleret på Skovridergårdsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Afholdt træning trods restriktioner

Allerød: I forbindelse med en tryghedsskabende patruljering blev det konstateret, at et træningscenter i Allerød holdt åbent på trods af påbuddet om, at træningscentre skal holde lukket for at begrænse smitten med coronavirus. Da patruljen ankom var en træningssession i gang og en 40-årig mand blev sigtet for at overtræde Covid-19-restriktionerne.

Sigtet for hærværk

Helsingør: Torsdag aften blev en 23-årig mand uden fast adresse sigtet for hærværk, efter han havde begået hærværk mod en parkeret bil på Snerlevej. Her var den 23-årige klokken 18.00 kommet op at skændes med en 28-årig mand fra Nakskov, og han tog i den forbindelse en jernstang og slog løs på bilen. 

Kastede sten på rude

Frederikssund: To unge mænd kastede torsdag aften klokken 21.09 en sten mod en rude til American Pizza Café i Jernbanegade. Ruden gik dog ikke i stykker. De to unge mænd beskrives som A: Mand, 16-18 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning, iført: sort tøj og sort tørklæde for munden. B: Mand, 16-18 år, 170 cm høj, almindelig, iført: sort tøj og sort tørklæde over mund. Senere på aftenen, klokken 23.58, kom en anmeldelse om, at der også var kastet sten mod ruden til et pizzeria i Ågade. Heller ikke her skete der skade på ruden.

Blev bedt om at skrue ned

Rungsted Kyst: En patrulje kørte torsdag aften klokken 22.15 ud til en adresse på Bøgebakken, hvor der ifølge en anmeldelse blev spillet høj musik til gene for de omkringboende. Patruljen traf en 41-årige mand på adressen og han blev bedt om at skrue ned for musikken.

Sigtet for narkokørsel

Farum: Torsdag aften klokken 22.17 blev en 20-årig mand fra Dragør standset, da han kom kørende ad Jernbanevej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise om, og i hvilket omfang, han var påvirket af euforiserende stoffer.  Med i bilen var en 20-årig mand fra København, som blev sigtet for at være i besiddelse af hash.

Kastede snebold med sten mod rude

Gørløse: Fire drenge kastede torsdag aften omkring klokken 22 en snebold med sten indeni mod forruden på lokaltoget, idet toget kørte ind på Gørløse Station. Der skete ingen skade på ruden.

Brand i transformatorstation

Værløse: Fredag morgen klokken 04.26 kom en anmeldelse om ild på skinnerne ved Værløse Station. Politi og brandvæsen kørte til stedet og kunne her konstatere, at var ild i en transformatorstation. Videoovervågning fra stedet viser, at to unge mænd tidligere på natten satte ild til en skraldespand på stationen og skubbede den ned på skinnerne. De to unge mænd beskrives som A: 15-20 år, dansk udseende, lyst hår ned over øjnene, iført sort hættetrøje, hvid/reflekterende jakke, sorte bukser, grå sko med hvid sål. B: 15-20 år, mørk i huden, iført sort dunjakke, mørke bukser, sorte sko med hvid sål. 

Nordsjællands Politi opfordrer de to mænd til at kontakte politiet på 114.

 

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 7.-8. januar 2021

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler