Nordsjællands Politi: Nyt fra Virum - onsdag den 23. september

Kilde: Nordsjællands Politi

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra bil

Frederikssund: Fra en Peugeot Boxer, der holdt ved Bløden, er der mellem fredag eftermiddag klokken 13.00 og mandag morgen klokken 09.00 stjålet værktøj, heriblandt en vinkelsliber, slagboremaskine og en boltspænder. Tyven har brudt bagdøren til bilen op. Tyveriet blev anmeldt tirsdag morgen klokken 08.46.

Skrottede mistænkelige mænds forklaring

Stenløse: Tre mænd mødte tirsdag formiddag klokken 10.14 op hos Stenløse VVS Teknik på Frydensbergvej, hvor de læssede metaller og skrot ind i deres bil. De tre mænd havde forklaret, at deres ven i Marokko havde en aftale med virksomheden om at hente tingene, men den forklaring blev skrottet af en medarbejder i virksomheden. De tre mænd endte med at aflevere de ting, som de havde lagt i deres bil tilbage og kørte herefter fra stedet. De beskrives som 40-50 år og mellemøstlige af udseende, og de kørte i en orange Ford varevogn.

Kørte uden kørekort

Frederiksværk: Tirsdag formiddag blev en 71-årig mand fra Liseleje standset på Store Ryvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet og kørte bil, selvom han tidligere havde fået inddraget sit kørekort. Manden blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Ældre mand blev formanet for sin kørestil

Birkerød: En bilist kontaktede tirsdag ved middagstid politiet med en mistanke om, at en medtrafikant var spirituspåvirket. Ifølge anmeldelsen kørte en ældre herre meget usikkert ad Birkerød Kongevej, hvor helleanlæg blev passeret i den modsatrettede kørebane, ligesom manden foretog hasarderede overhalinger og kørte over for rødt lys. Patruljen fandt kort tid efter frem til den bemeldte bilist, som viste sig at være en 70-årig mand fra Hillerød. Han blev behørigt formanet om færdselsregler og trafiksikkerhed.

Batteri stjålet fra bil

Værløse: Mellem søndag eftermiddag klokken 17.00 og tirsdag eftermiddag klokken 12.55 er et batteri blevet stjålet fra en Citroën, der holdt på Stationsvej ved Hareskov Station. Tyven har knust en rude med en sten for at skaffe sig adgang til bilen.

Redningsveste og propel stjålet

Helsingør: Fra en båd, som lå i Helsingør Nordhavn, er der mellem lørdag den 19. september og i går, tirsdag, klokken 12.00 stjålet to redningsveste, en propel, en kaleche samt en strøm booster. Tyven har brudt døren til bådens kahyt op.

Karburator stjålet

Espergærde: Fra en Toyota Picnic, der holdt ved Espergærde Station, er der mellem mandag klokken 10.45 og tirsdag klokken 11.30 stjålet en karburator. 

Mand fulgte efter unge kvinder

Frederikssund: En mand fulgte tirsdag formiddag omkring klokken 11.20 efter to unge kvinder, da de forlod Frederikssund Gymnasium. De to unge kvinder gik tilbage på gymnasiet, hvor de så, at manden også var gået ind, og de forlod herefter stedet via en anden dør. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 35-40 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning, mørk i huden med kort sort hår. Han var iført mørkt tøj. Politiet blev kontaktet om sagen klokken 13.44 og sendte en patrulje til området. Det lykkedes dog ikke at finde manden.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden for at få klarlagt, hvilke intentioner han havde.

Påkørte modkørende efter ildebefindende

Rungsted Kyst: Tirsdag eftermiddag klokken 14.20 fik en 68-årig mand fra Rungsted Kyst et ildebefindende, mens han kørte ad Rungstedvej. Manden kom i den forbindelse over i den modsatte kørebane, hvor han påkørte en 43-årig bilist fra København. Der er ingen meldinger om personskade.

Mand med store krøller set ved indbrud

Snekkersten: En mand med store krøller blev tirsdag set i forbindelse med en indbrud i en villa på Roret. Indbruddet skete mellem klokken 09.30 og klokken 14.15, hvor ruden i en terrassedør blev knust med en sten. Ved indbruddet blev der stjålet smykker, ure og to tablets. Manden beskrives som 20-30 år, mørkglødet, bred i ansigtet med store krøller. Han medbragte en sort mini cykel formentlig med noget grønt på og kraftige dæk.

Spisested vejledt om brug af mundbind

Hillerød: Et spisested i Hillerød havde tirsdag eftermiddag ved 16-tiden brug for lidt vejledning om kravet om brug af mundbind. En 27-årig mand havde tidligere på dagen været på stedet og havde bedt personalet om at tage mundbind på, hvilket de havde afvist. Det fik manden til at kontakte politiet, som sendte en patrulje ud for at vejlede personalet om, at de skulle bære mundbind. Personalet fulgte vejledningen og bar ligeledes mundbind ved politiet opfølgningsbesøg senere på aftenen.

Havde en joint i underbukserne

Helsinge: En 24-årig mand fra Helsinge blev tirsdag eftermiddag klokken 16.50 sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på en P-plads ved Kongensgavevej, hvor han opførte sig mistænkeligt, da han så patruljen. Han blev visiteret, og det viste sig, at han havde gemt en joint i sine underbukser. Også to andre unge mænd, begge 16 år og fra Helsinge, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, denne gang med henblik på salg. De to blev truffet på et stisystem ved Kongensgavevej, hvor en narkohund fandt flere salgskugler hash, en kniv samt et kontantbeløb.

Kørte alt, alt for stærkt

Ølstykke: En 29-årig mand fra Ølstykke kan forvente at få en ubetinget frakendelse af sit kørekort, efter han tirsdag eftermiddag klokken 16.54 blev målt til at køre mindst 119 km/timen, da han kørte på sin motorcykel på Frodebjergvej, hvor den maksimale tilladte hastighed er 50 km/timen. 

Var i besiddelse af hash

Hillerød: En 24-årig mand fra Gilleleje blev torsdag eftermiddag omkring klokken 17.45 fundet i besiddelse af hash, da han blev truffet af en patrulje ved Sophienborgskolen. Manden blev sigtet for forholdet. 

Blev mindet om at bruge mundbind

Kokkedal: Fem personer, to kvinder og to mænd i alderen 13 – 18 år fra København, Kokkedal, Rungsted Kyst, Orø og Hørsholm, blev mindet om at de skulle bruge mundbind, da en patrulje traf dem ved Kokkedal Station. Alle fem fulgte vejledningen.

Kørte uden kørekort

Virum: En 29-årig mand fra Virum blev tirsdag aften klokken 18.50 sigtet for at køre uden kørekort. Manden blev standset i sin bil på Lyngby Omfartsvej, hvor det viste sig, at tidligere er blevet frakendt sin førerret.

Fandt hash i p-kælder

Birkerød: En narkohund faldt tirsdag aften klokken 20.50 en pose hash, der var gemt i en p-kælder i Hovedgaden. I samme forbindelse blev en 21-årig mand uden fast adresse truffet og sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Maskine stjålet

Frederikssund: En rendegraver er klokken 03.03 natten til onsdag blevet stjålet fra en lagerhal i Haldor Topsøe Park. Tyvene har klippet en hængelås til porten over for at skaffe sig adgang til hallen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 22. – 23. september 2020
 
Flere artikler