Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Virum - mandag den 3. august

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Batteri stjålet fra el-cykel

Frederikssund: Batteriet til en el-cykel er mellem lørdag aften klokken 22.00 og søndag morgen klokken 06.15 blevet stjålet fra en el-cykel af mærket Winther, som stod ved en bolig på Maglehøjparken.

 

Indbrud i lager

Hillerød: Mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 10.00 har der været indbrud i Pieter Olsens lager på Vølundvej. Der er stjålet et kølefryseskab samt nogle ledninger. Tyven har muligvis efterladt en stige, et gavlstillads og en sækkevogn på stedet.

 

Bagrude knust

Virum: Bagruden i en VW Golf er mellem klokken 11.00 og 11.10 søndag formiddag blevet knust med en ukendt genstand, mens bilen holdt på Tværvej.

 

Fire unge på taget

Hillerød: En borger kontaktede søndag aften klokken 19.57 politiet, da han have set, at fire unge gik rundt på taget på Ålholmsskolen. De unge mennesker fik et par alvorsord med på vejen, af den patrulje, som kom ud til skolen, ligesom de unges forældre blev kontaktet.

 

Æg blev kastet mod dør

Virum: Søndag aften klokken 22.40 blev der kastet æg mod hoveddøren til en bolig på Virumstræde. Æggene blev kastet fra en forbipasserende bil, hvis registreringsnummer blev registreret af et vidne og givet til politiet.

Unge vakte mistanke

Gentofte: Fire unge vakte klokken 01.26 natten til mandag mistanke, da de gik rundt med lygter og fakler ved en parkeringsplads ved Bakken. En vagt på stedet kontaktede politiet, som kørte til stedet og fandt de unge mennesker. Efter en adfærdsregulerende samtale blev faklerne slukket og de unges forældre blev kontaktet og orienteret om hændelsen.

 

Høj musik og hærværk

Skævinge: Fire unge hørte natten til søndag så høj musik på Kornmarkskolen, at politiet blev kontaktet. Da en patrulje kom til stedet, kunne det konstateres, at der også var knust en rude – dog kunne det ikke klarlægges, hvem gerningsmanden var. De fire unge blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, og deres forældre blev kontaktet og bedt om at hente deres børn.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 31. juli - 3. august 2020

 
Flere artikler