Nordsjællands Politi: Nyt fra Virum - mandag den 14. september

Kilde: Nordsjællands Politi

Virum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte uden kørekort

Hørsholm: Søndag formiddag klokken 10.05 blev en 39-årig mand fra Farum sigtet for at køre uden førerret. Den 39-årige blev standset af en patrulje, da han kom kørende ad Hørsholm Kongevej. Manden er flere gange tidligere blevet sigtet for samme forseelse, og hans bil blev derfor beslaglagt.

Knallert og el-cykel stjålet

Helsingør: Mellem klokken 20.00 lørdag aften og klokken 10.00 søndag formiddag har der været indbrud I et kælderrum I Blishøj. Tyven har brudt flere hængelåse op og har stjålet en knallert samt en el-cykel.

Narkobilist uden kørekort

Klampenborg: Søndag formiddag klokken 11.20 blev en 18-årig mand fra Nærum standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her blev han sigtet for at kørsel uden førerret og for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Den 18-årige fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Knallert kørte ind i bil

Hundested: En knallertkører påkørte søndag klokken 12.52 en bil, der blev ført af en 18-årig mand fra Hundested. Uheldet skete på Dalen, hvor knallertkøreren kørte frem for ubetinget vigepligt og efterfølgende stak af fra stedet. Politiet har dog en formodning om, hvem knallertføreren er.

Ild i skur

Hillerød: Politi og brandvæsen rykkede søndag eftermiddag klokken 13.05 ud til en brand i et skur i Ådalen. Ilden bredte sig til et rækværk ind mod et nabohus, som for en sikkerheds skyld blev evakueret. Ingen kom til skade ved branden, som blev slukket i løbet af en halv times tid. Ilden opstod som følge af brug af en ukrudtsbrænder, og en 45-årig mand blev i den forbindelse sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Blev ramt af bil

Helsinge: En 61-årig mand fra Frederiksværk blev søndag eftermiddag klokken 14.21 ramt af en bil, der blev ført af en 53-årig mand fra Hellerup. Uheldet skete, da den 61-årige var i færd med at krydse Rundinsvej til fods. Den 61-årige kom lettere til skade og måtte en tur på skadestuen.

Havde hash i bilen

Allerød: Søndag aften klokken 18.13 sad en 20-årig mand fra København i en bil på en parkeringsplads på Rådhusvej, da en patrulje kom forbi. Da patruljen fandt et friskt skod fra en joint i nærheden af bilen, henvendte betjentene sig til den 20-årige for at undersøge den nærmere årsag til, at han sad dér i sin bil.  Han blev i den forbindelse fundet i besiddelse af en mindre mængde hash samt en digitalvægt og sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Unge kvinder taget for butikstyveri

Stenløse: To unge kvinder på henholdsvis 13 og 16 år fra Ølstykke blev søndag aften taget for butikstyveri i Kvickly på Centertorvet, hvor de havde de stjålet tøj, kosmetik og parfumer. De unge kvinders forældre samt de sociale myndigheder blev orienteret om sagen, ligesom den 16-årige blev sigtet for tyveri.

Henstilling om at sætte farten ned endte med vold

Farum: En 31-årig mand fra Farum blev søndag aften omkring klokken 20.00 overfaldet. Episoden skete ved Bybækterrasserne, hvor den 31-årige blev tildelt flere slag og spark og blev spyttet på af den bilist, som han kort forinden havde signaleret til, for at få ham til at sænke hastigheden. Det fik den mandlige bilist til at bremse op og stige ud af bilen, hvorefter han overfaldt den 31-årige og kørte fra stedet. På baggrund af signalementet og oplysninger om den bil, gerningsmanden kørte i, blev en 24-årig mand fra Hjorthøj kort tid efter standset på Hillerødmotorvejen og sigtet for vold mod den 31-årige. 

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 18-årig mand fra Glostrup blev søndag aften klokken 20.10 standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Råbte efter betjente

Virum: En 19-årig ung mand fra Virum blev søndag aften sigtet for at overtræde Ordensbekendtgørelsen ved at råbe efter to betjente og ikke efterkomme anvisningen om at holde afstand til patruljen, som var i gang med at tale med en anden 19-årig mand, også fra Virum, efter han også havde råbt efter patruljen. Episoden skete på Virum Torv.

Mænd bankede på havedør

Skodsborg: Fire mænd bankede klokken 00.19 natten til mandag på havedøren til en bolig på Køromvej. Da det gik op for dem, at der var nogen hjemme på adressen, gik de igen. Beboeren kontaktede politiet, som sendte en patrulje ud til området for at lede efter mændene, som imidlertid ikke var at finde. De fire mænd var alle iklædt sort tøj og tre af dem havde mundbind på.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 11. – 14. september 2020
 
Flere artikler