Lynghuset søger en dygtig og engageret social- og sundhedsassistent eller socialpædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Lynghuset leder vi efter en, der vil være med til at gøre en forskel for borgere med multiple funktionsnedsættelser.

Hvem er vi?
I Lynghuset arbejder vi i teams, hvilket betyder, at medarbejderne forventes at være en del af løsninger på de udfordringer, man møder i jobbet. Ledelsen kan noget, men ikke alt, og ofte er det medarbejderne, der er eksperter i borgernes liv i huset, så den viden og faglighed dyrker vi og anvender professionelt. Det giver dermed plads til at være med til at forme vores organisation – vi lytter og inddrager gerne.

Fordi vores kerneopgave er at skabe gode, hele og meningsfulde liv for borgerne, er vi af den overbevisning at samarbejde og en sund feedbackkultur er afgørende for, at vi lykkes. De opgaver, vi skal løse, er ofte komplekse og kræver, at vi kan samarbejde – også tværfagligt. Derfor arbejder vi dagligt ud fra et professionelt mindset. Det betyder kort sagt, at vi er ansat til to ting: faglighed og samarbejde, hvor vi er bevidste om, at forandring skabes ved, at vi påvirker tænkningen.

Vores faglige tilgang er den neuropædagogiske, hvor vi arbejdet ud fra en sammenkobling af det sundhedsfaglige og pædagogfaglige i vores praksis, kaldet SUND NEURO. Konkret arbejder vi med nonverbal kommunikation med fokus på autentisk nærvær, sansestimuli med kropskontakt og oplevelsen af livskvalitet uafhængigt af udviklingsniveau. Derudover har vi fokus på relationsdannelse og en anerkendende tilgang.

Vi tilbyder uddannelse i neuropædagogik, forflytningsvejledning og akut sygepleje. Der er derfor masser af udviklingsmuligheder hos os.

Om dig
Du er enten uddannet pædagog, pædagogisk assisten, social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper. Du kan også have en anden relevant uddannelse. Det er en fordel, at du har arbejdet med specialområdet og har erfaring med plejeopgaver.

Når det er sagt, så er det ikke dit CV, vi vægter højest, men din tilgang til opgaverne og din måde at møde udfordringer på. Ser du dig selv som værende god til at tage fra, have mod på opgaven og lyst til at give vores beboer et godt og værdigt liv?

Hvis du kan se dig selv i nedenstående udsagn, er du den, vi søger som vores nye kollega:

"Faglig dokumentation er vigtig. Ikke fordi det står i en paragraf, men fordi det er vores måde at bevidne borgernes liv og udvikling. Uden dokumentation ingen udvikling."

"Jeg er den, der handler, hvilket også vil sige, at jeg nogle gange fejler – en god arbejdsplads for mig er et sted, hvor vi tør fejle og tale åbent om det, så vi kan lære af det."

"Jeg har det fint med skæve arbejdstider. At skemaet ikke altid er kl 8.00-17.00 ser jeg som en fed mulighed."

"Pædagogik er ikke kun gåture i skoven eller kreative værksteder, det er også badesituationer og personlige plejeopgaver med borgerne."

"Kompleksitet i sundhedsfaglige udfordringer finder jeg interessant og spændende."

Om arbejdspladsen og organisationen
Lynghuset er en del af Borgercenter Handicap under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi er et botilbud for voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Her bor 29 beboere fordelt på fire etager. Vores borgere er primært kørestolsbrugere og har behov for hjælp til alt personlig pleje. De har komplekse sundhedsfaglige udfordringer, og der er derfor en del sundhedsfaglige opgaver, som skal varetages.

Vi er placeret i Nordvest tæt ved park, station og byliv, hvilket vi bruger aktivt, da det er vigtigt for os, at beboerne er en del af lokalmiljøet og har aktiviteter uden for huset.

Når det så er sagt, har vi gjort meget for, at selve huset er et inspirerende og motiverende sted, hvor der er rart at være for både beboere, ansatte og pårørende. Vi har fx et orangeri, hvor vi dyrker tomater og agurker samt flotte og hyggelige gårdmiljøer med bl.a. bålplads, som vi ofte bruger til fællesskabende arrangementer.

Indendørs har vi bl.a. snoozelrum, fysioterapi, sansevogn, et lille spa og køkkener på alle afdelinger. Det er vigtigt for os, at beboerne har det godt, at de bor flot, og at de får de stimuli og fysiske udfordringer og aktiviteter, de har behov for for at leve et meningsfuldt og givende liv. Vores beboere er primært kørestolsbrugere og har derfor brug for hjælp til det meste i forbindelse med spisning og personlig pleje.

Du bliver en del af en tværfaglig medarbejdergruppe. I Lynghuset er vi ca. 70 ansatte fordelt på flere faggrupper.

Vi går højt op i det tværfaglige samarbejde. Borgeres behov og udfordringer går på tværs af vores fagligheder, og vi skal derfor også kunne samarbejde på tværs af faggrupperne for at give vores borgere den bedste pleje og behandling. Derfor skal du også have mod på at arbejde med både pædagogiske og sundhedsfaglige opgaver og problematikker, og du skal være klar over, at den faglige sparring vægtes højt – også på tværs af faggrupper.

Praktiske detaljer og informationer
Stillingen er 30-37 timer ugentligt. Arbejdstiderne vil være vekslende mellem dag- og aftenvagter, og der vil være weekendvagter to gange om måneden.

Stillingen er til besættelse den 1.juli 2023 eller snarest muligt derefter.

Vi aflønner efter gældende overenskomst.

Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Du kan læse mere om Lynghuset.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Mie Jensen på 2442 3928 eller afdelingsleder Nina Erslev på 2464 7801.

Søg via linket senest onsdag den 21. juni 2023
Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt tirsdag den 27. juni 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192453&DepartmentId=21062&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845648

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet