Logopæd til Geelsgårdskolen: Udvikling af kommunikation for børn med særlige behov

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at videreudvikle Geelsgårdskolens arbejde inden for kommunikation? Vil du byde ind med din faglighed i vores fælles indsats for at afdække og udvikle de enkelte børn og unges kommunikation lige præcis, som de er her i verden?

Vi søger en ny logopæd til Geelsgårdskolen med primær tilknytning til afdelingen Spor 1. Gerne en som brænder for området, og som har erfaring med elever med tale- og kommunikationsvanskeligheder som f.eks. dysartri samt med Alternativ og Supplerende Kommunikation (ASK).

Om Geelsgårdskolen

Geelsgårdskolen er et højt specialiseret helhedstilbud for børn med svære funktionsnedsættelser af fysisk, psykisk og sansemæssig karakter. Vi tilbyder skolegang fra 0-10 klasse, fritidsordning, STU, bosted og aflastning samt et fysio- og ergoterapeutisk tilbud.

De fleste af vores elever har kommunikative udfordringer, hvorfor arbejdet med kommunikation er centralt i alles hverdag. I skoleåret 2024-2025 forventer vi at være 108 elever og ca. 300 medarbejdere.

Som logopæd på Geelsgårdskolen kommer du til at arbejde med nogle af regionens mest udfordrede børn. Der er mange facetter af vores skole, derfor opfordrer vi dig til at få et indblik i denne lille film samt på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.

Din rolle

Du vil indgå i en fagfaglig gruppe med fem logopæder på tværs af skolen, og du får tilknytning til omkring 20-25 elever. En del af din hverdag vil være i tætte forløb omkring eleverne i klasserne, hvor du arbejder med deres individuelle kommunikative udvikling. Du kommer til at bidrage til det tværfaglige arbejde med observation, vurdering og beskrivelse af elevens kommunikative modalitet samt implementering, udvikling og vedligehold af ASK. For nogle elever vil der også være behov for testning af elevens sproglige niveau. Du vil typisk være tilknyttet de samme elever i flere år.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt og derfor får stor indflydelse på din egen arbejdstilrettelæggelse. Dette indebærer et ansvar for tilrettelægning af egne opgaver i det varierende arbejdsflow, der opstår i løbet af et skoleår. Vigtigst af alt skal du formå at være positiv og åben i din kommunikation i mange forskellige relationer.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • udvikling og understøttelse af Geelsgårdskolens kommunikationssyn
  • kompetenceudvikling for kollegaer internt gennem undervisning af større og mindre grupper
  • sidemandsoplæring i klasser
  • vejledning af kollegaer og forældre
  • oplægsholder ved eksterne konferencer samt vejlede og rådgive i eksterne opgaver.
Stærkt fagligt fællesskab

På Geelsgårdskolen tilrettelægges undervisning, specialpædagogik, kommunikationsudvikling og fysio- og ergoterapi i tæt samarbejde. Logopæderne mødes ugentligt til et fagmøde med fælles sparring, udvikling af nye tiltag og strategier samt godt kollegaskab. Derudover kommer du til at indgå i samarbejde med et specialiseret og tværfagligt team af engagerede medarbejdere samt eksterne samarbejdspartnere. Vi fokuserer på at opmuntre til kreative løsninger og at give plads til ambitioner og til at vedligeholde et højt fagligt niveau.

Vi er et højt specialiseret undervisningstilbud, derfor får du en grundig onboarding. Derudover er der gode muligheder for løbende faglig opkvalificering.

Ansættelsesvilkår

Vi søger en logopæd med relevant uddannelse til fast ansættelse på 37 timer ugtl. med ansættelse pr. 1. august 2024. Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og Regionernes Lønnings- og Takstnævn samt principperne for Ny Løn.

Interesseret?

Er du interesseret i yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lotte Madsen på tlf. 20 13 89 07 eller talepædagog Annette Søndergaard på tlf. 45 11 40 99. Du opfordres til at komme forbi til en rundvisning.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning via linket senest den 9. juni 2024. Ansættelsessamtaler afholdes den 18. juni 2024. Medbring venligst referenceoplysninger til samtalen. I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelse sker med forbehold for oplysningerne i attesterne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Geelsgårdskolen, Kongevejen , 2830 Virum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051476

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet