Kreativ mindfulness: Abstrakt maleri workshop med Sara Domino

dato

Tag en pause fra hverdagens travlhed og dyk ned i en verden af kreativitet med Sara Domino. Lørdag den 26. oktober 2024 kl. 13.30 inviterer Art Flair Studio i Virum til en inspirerende abstrakt maleri workshop, hvor både nybegyndere og øvede kan udforske deres kreative potentiale.

Art Flair Studio åbner dørene for alle, der ønsker at udforske kunsten i en afslappet og inspirerende atmosfære. Uanset om du aldrig har malet før, eller om du er mere erfaren, er denne workshop en chance for at slippe forventningerne og fordybe dig i den kreative proces.

Guidet kreativ proces med Sara Domino

Under ledelse af kunstner Sara Domino vil deltagerne blive guidet i forskellige kreative metoder og malerteknikker. Fokus vil være på at være til stede i øjeblikket og give slip på kontrollen, så kreativiteten kan få frit løb.

Sara vil hjælpe dig med at navigere gennem de forskellige materialer og teknikker, og du vil få mulighed for at skabe mindst ét personligt kunstværk under workshoppen.

Inspirerende deltageroplevelser

Tidligere deltagere har udtrykt stor tilfredshed med workshoppen. En deltager fortæller: "Jeg ville gerne kaste mig ud i noget nyt, og denne workshop var en god mulighed for at prøve at male - jeg havde en virkelig positiv oplevelse og tør selv gå i gang nu."

En anden deltager beskriver oplevelsen som "overraskende og lærerigt" og nævner, hvordan tiden fløj afsted, mens kreativiteten tog over.

Hvis du drømmer om at udfolde din kreative side og ønsker at blive en del af Art Club, er denne workshop en oplagt mulighed for at starte din kreative rejse.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 26. oktober 2024
Tid: Kl. 13.30
Sted: Art Flair Studio, Virumvej 90A kld. th, 2830 Virum
Entré: 375 kr
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut