Administrativ medarbejder og koordinator til Geelsgårdskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du strukturhaj til fingerspidserne? Elsker du at være den med det forkromede overblik? Og vil du være en del af en skole, hvor vi gør en forskel for nogle helt særlige børn? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter.Geelsgårdskolen er Region Hovedstadens mest specialiserede helhedstilbud for børn med svære fysiske, psykiske og sansemæssige funktionsnedsættelser. Vi søger en administrativ medarbejder, som kan tage styringen på vores årlige revisitation og interne audits samt løse diverse administrative opgaver.

Der er mange facetter af vores skole, og derfor opfordrer vi dig til at få et indblik i denne lille film samt på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.

Koordinator for revisitation

Revisitation er en årlig proces, hvor kommunerne tager stilling til, om vores i alt 100 elever er velplaceret på skolen, og om de skal fortsætte på skolen det kommende år. Derfor er revisitation en vigtig opgave, der sikrer fastholdelse af elever og gode relationer til kommunerne, bosteder mv.

Som koordinator for revisitation er du ansvarlig for at planlægge og koordinere et møde for hver af vores 100 elever. Det er en omfattende opgave, der kræver meget struktur og godt overblik. Du skal være en habil bruger af Excel og Outlook, og du skal være velformuleret i skrift og tale. Opgaven omfatter bl.a.:

 • booking af deltagere (6-10 på hvert møde), mødelokaler, forplejning
 • udarbejdelse af mødeoverblik over alle 100 møder
 • indsamling og faktatjek af elevdokumenter
 • forsendelse af elevdokumenter
 • løbende mailkorrespondance med mødedeltagerne og tilpasning af møder
 • support ved afholdelse af møderne (afdelingsleder har overordnet ansvar).
Koordinator for skolens audits

Audits er skolens interne kvalitetssikring. Formålet med vores audits er at udvikle og sikre kvaliteten i vores arbejde omkring børnene. Vi har 14 forskellige områder, bl.a. ’Sundhed & Trivsel’, ’Medicinhåndtering’ og ’Kompetenceudvikling’, som hver gennemgår en audit hver 2-3 år.

Som koordinator er du ansvarlig for at styre processen omkring de 14 audits. I hver audit vil du samarbejde med relevante medarbejdere og ledere om at gennemføre fire trin: Indsamling af data, analyse af data, analyse af skolens praksis samt konklusioner og beslutninger.

Koordinatorrollen kræver ingen pædagogisk faglighed, det væsentlige er, at du er struktureret, selvkørende og samarbejdsorienteret.

En del af Geelsgårdskolens administration

Du bliver en del af Geelsgårdskolens administration, hvor du, ud over dine koordinatoropgaver, løser administrative opgaver. Det kan være fondsansøgninger eller lettere HR-opgaver som f.eks. oprettelse af stillinger i HR Manager og arkivering af sager i Personale Web. Vi lærer dig naturligvis op. Og så hjælpes vi alle ad med at passe hovedtelefonen, hente post mv.

Administrationen er et lille, velfungerende team på 6 medarbejdere samt en afdelingsleder, og vi prioriterer samarbejde, arbejdsmiljø og trivsel højt. Administrationen varetager bl.a. HR, elevadministration, kommunikation, økonomi og sekretariatsfunktion. Du får dygtige og engagerede kolleger, som gerne deler ud af deres viden.

Vores forventninger til dig:

 • Du har solid erfaring med administrativt arbejde.
 • Du kan styre en proces fra start til slut.
 • Du arbejder struktureret og kan holde overblik over opgaver, deadlines osv.
 • Du kan lide at samarbejde og være opsøgende over for dine kollegaer.
 • Du kan facilitere møder og uddelegere opgaver.
 • Du er velformuleret på skrift og i tale.
 • Du er habil bruger af Excel, Word og Outlook.
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ.
 • Du kan styre dine egne arbejdsopgaver og strukturere din tid.
Velkommen på Geelsgårdskolen

Geelsgårdskolen har ca. 100 elever i alderen 6-20 år. Vores 300 medarbejdere er fordelt på fire skoleafdelinger, en STU, en terapiafdeling, en bo- og aflastningsafdeling, en kantine med egen produktion, en serviceafdeling og en administrativ stab på seks medarbejdere.

Vi er en del af Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden, som står for drift og udvikling af 19 tilbud inden for det højt specialiserede social- og specialundervisningsområde.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er til fast ansættelse på gennemsnitlig 37 timer pr. uge pr. 1. maj 2024 eller hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK.Interesseret?

Så send din motiverede ansøgning samt CV via linket senest den 14. marts 2024. Ansættelsessamtaler holder vi den 19. marts. Medbring venligst referenceoplysninger til samtalen. I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelse sker med forbehold for oplysningerne i attesterne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevadministrator og team-koordinator Lisa Terkelsen på tlf. 45 11 40 02 eller administrativ leder Gitte Zubair Plambeck på tlf. 29 32 13 33.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Geelsgårdskolen, Kongevejen , 2830 Virum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998766

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet